Nutriční hodnoty (Kotlety pečené v alobalu se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 476 kJ / 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,92 g |
| Tuky | 1,87 g |
| – nasycené | 0,38 g |
| – nenasycené | 0,78 g |
| –– mononenasycené | 0,19 g |
| –– polynenasycené | 0,59 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 37,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 366 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 114,00 g |
| – cukry | 36,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kotlety (větší, bez kosti) | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 8 8 brambor (větších) | Brambor zimní | 400 g |
| 400 g 400 g zeleninové směsi (Kunovjanka) | Mrkev mražená | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| alobal |