Nutriční hodnoty (Asijsky bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 16 388 kJ / 3 917 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 185,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 183,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 327,42 g |
| – nasycené | 84,58 g |
| – nenasycené | 170,50 g |
| –– mononenasycené | 138,90 g |
| –– polynenasycené | 31,60 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,56 g |
| Sodík | 5,76 g |
| Sůl | 12,04 g |
| Sacharidy | 57,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg liboveho veproveho bucku | Vepřový bok | 1000 g |
| sul | Sůl mořská | |
| pepr | Pepř černý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 lzice 4 lzice solamylu | Bramborový škrob | 60 g |
| 2 lzice 2 lzice sojove omacky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 4 lzice 4 lzice ustricove omacky | Ústřicová omáčka | 60 ml |
| chilli prasek | Chilli paprička sušená | |
| 1 1 chilli papricka | Chilli paprička čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |