Nutriční hodnoty (Hrušky v horkém čokoládovém krému)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 152 kJ / 2 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,42 g |
| Tuky | 131,62 g |
| – nasycené | 79,01 g |
| – nenasycené | 43,42 g |
| –– mononenasycené | 37,00 g |
| –– polynenasycené | 6,42 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 12,69 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 101 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 230,71 g |
| – cukry | 227,24 g |
| ––– laktóza | 6,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 sklenice 1 sklenice půlených hrušek (0,7 l) | Hruška čerstvá | |
| 1 PL 1 PL citron - šťávy | Citrón čerstvý | 15 g |
| 1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
| na špičku nože na špičku nože skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 PL 1 PL pistácií (dle chuti) | Pistácie | |
| 1/4 l 1/4 l šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
| 2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 200 g 200 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 200 g |