Nutriční hodnoty (Krevety na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 187 kJ / 523 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 4,00 g |
| – nasycené | 0,80 g |
| – nenasycené | 2,40 g |
| –– mononenasycené | 1,60 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 560 mg |
| Sodík | 886 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 9,80 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g chlazených krevet | Krevety loupané | 400 g |
| 200 ml 200 ml suchého bílého vína (např. Veltlínské) | Víno bílé suché | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |