Nutriční hodnoty (Dýňová přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 279 kJ / 1 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,08 g |
| Tuky | 1,22 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,24 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,21 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 6,69 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 307,27 g |
| – cukry | 253,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká dýně (nejlépe odrůda Goliáš) | Dýně čerstvá | |
| 1 balíček 1 balíček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
| 1 balíček 1 balíček jahodového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| šťáva z 1,5 šťáva z 1,5 citronu (nebo šťáva z pomeranče) | Citrón čerstvý |