Nutriční hodnoty (Opečené kuřecí nugety s kukuřičnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 859 kJ / 2 356 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 273,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 252,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,80 g |
| Tuky | 49,26 g |
| – nasycené | 23,02 g |
| – nenasycené | 22,08 g |
| –– mononenasycené | 14,36 g |
| –– polynenasycené | 7,71 g |
| ––– omega 3 | 2,51 g |
| Vláknina | 15,36 g |
| Cholesterol | 668 mg |
| Sodík | 765 mg |
| Sůl | 3,32 g |
| Sacharidy | 199,12 g |
| – cukry | 18,48 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 ks 3 ks kuřecích prsou | Kuře prso | 1050 g |
| 200 g 200 g mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 200 g |
| 1 kelímek 1 kelímek smetany (33 %) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 cibule (střední) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bramborového škrobu (Solamyl) | Bramborový škrob | 30 g |
| 1 hrst 1 hrst petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 2 dl 2 dl kuřecího vývaru (silného) | Vývar kuřecí | 200 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |