Nutriční hodnoty (Portobello steak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 90 kJ / 22 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 0,06 g |
| – nasycené | 0,03 g |
| – nenasycené | 0,03 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 403 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 žampiony Portobello | Portobello čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 cibule šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 plátek 1 plátek ementálu | Ementál | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |