Nutriční hodnoty (Bulharka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 8,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,70 g |
| – cukry | 5,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 nožky párků | Vepřové nožičky | |
| 3-4 3-4 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kečup | Kečup sladký | |
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| tekuté chilli (dle chuti) | Chilli omáčka | |
| 1 1 uvařená brambora (nemusí být) | Brambor zimní | 50 g |