Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubny dušené s paprikovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 981 kJ /
1 190 kcal
Bílkoviny19,28 g
– z toho živočišné bílkoviny8,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,88 g
Tuky104,13 g
– nasycené53,70 g
– nenasycené48,23 g
–– mononenasycené41,46 g
–– polynenasycené6,76 g
––– omega 30,28 g
Vláknina18,46 g
Cholesterol 133 mg
Sodík 2,96 g
Sůl7,54 g
Sacharidy36,75 g
– cukry26,88 g
––– laktóza6,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 PL 2 PL papriková pasta ( použila jsem od Hamé, jmenuje se SABA, odkaz zde ) Pasta papriková 30 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
3 PL 3 PL zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.