Nutriční hodnoty (Kančí na černém rybízu a brusinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 112 kJ / 1 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 225,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 221,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,09 g |
| Tuky | 18,08 g |
| – nasycené | 4,58 g |
| – nenasycené | 11,87 g |
| –– mononenasycené | 6,04 g |
| –– polynenasycené | 5,83 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 16,51 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 35,00 g |
| – cukry | 25,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kančího masa (plec, kýta - gulášovina) | Kanec kýta | 1000 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 100 g 100 g čerstvých brusinek | Brusinky zavařené | 100 g |
| 3 3 plné lžíce marmelády z černého rybízu | Rybíz černý čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce nakládaných brusinek | Brusinky zavařené | 15 g |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |