Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Česnekový bulgur s pečenou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 556 kJ /
1 089 kcal
Bílkoviny38,81 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,81 g
Tuky14,31 g
– nasycené1,44 g
– nenasycené11,96 g
–– mononenasycené7,44 g
–– polynenasycené4,51 g
––– omega 30,92 g
Vláknina42,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy181,95 g
– cukry18,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g bulguru Pšeničný bulgur 200 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku (ideálně českého) Česnek čerstvý 10.5 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce petrželky (nasekané) Petržel nať čerstvá 30 g
1/2 1/2 hlavy brokolice Brokolice čerstvá 250 g
2 2 mrkve (velké) Mrkev čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citrónová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.