Nutriční hodnoty (Česnekový bulgur s pečenou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 556 kJ / 1 089 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,81 g |
| Tuky | 14,31 g |
| – nasycené | 1,44 g |
| – nenasycené | 11,96 g |
| –– mononenasycené | 7,44 g |
| –– polynenasycené | 4,51 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 42,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 165 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 181,95 g |
| – cukry | 18,91 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g bulguru | Pšeničný bulgur | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku (ideálně českého) | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželky (nasekané) | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 1/2 1/2 hlavy brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 2 2 mrkve (velké) | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |