Nutriční hodnoty (Česnekový bulgur s pečenou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 556 kJ / 1 089 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,81 g |
Tuky | 14,31 g |
– nasycené | 1,44 g |
– nenasycené | 11,96 g |
–– mononenasycené | 7,44 g |
–– polynenasycené | 4,51 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 42,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 181,95 g |
– cukry | 18,91 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g bulguru | Pšeničný bulgur | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku (ideálně českého) | Česnek čerstvý | 10.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce petrželky (nasekané) | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1/2 1/2 hlavy brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
2 2 mrkve (velké) | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |