Nutriční hodnoty (Kanec na provensálské hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 685 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,51 g |
Tuky | 45,91 g |
– nasycené | 11,22 g |
– nenasycené | 30,34 g |
–– mononenasycené | 15,89 g |
–– polynenasycené | 14,45 g |
––– omega 3 | 1,75 g |
Vláknina | 10,18 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 616 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 11,82 g |
– cukry | 9,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g plecka z kance | Kanec plec | 500 g |
3 lžičky 3 lžičky provensálské hořčice | Hořčice plnotučná | |
6 ks 6 ks feferonky beraní rohy | Paprika zelená čerstvá | |
malá hrst hrst celého černého pepře | Pepř černý | |
1 1 menší lžíce papriky sladké mleté | Paprika červená sušená | |
1 1 menší lžíce Vegety | Kořenící směs sypká | |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 10 g |
4 4 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
250 g 250 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 250 g |
selské sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská |