Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kanec na provensálské hořčici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 685 kJ /
881 kcal
Bílkoviny100,01 g
– z toho živočišné bílkoviny97,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,51 g
Tuky45,91 g
– nasycené11,22 g
– nenasycené30,34 g
–– mononenasycené15,89 g
–– polynenasycené14,45 g
––– omega 31,75 g
Vláknina10,18 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 616 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy11,82 g
– cukry9,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g plecka z kance Kanec plec 500 g
3 lžičky 3 lžičky provensálské hořčice Hořčice plnotučná
6 ks 6 ks feferonky beraní rohy Paprika zelená čerstvá
malá hrst hrst celého černého pepře Pepř černý
1 1 menší lžíce papriky sladké mleté Paprika červená sušená
1 1 menší lžíce Vegety Kořenící směs sypká
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový 10 g
4 4 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
250 g 250 g cherry rajčat Rajčata cherry 250 g
selské sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.