Nutriční hodnoty (Italské těsto na pizzu 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 715 kJ / 2 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,55 g |
| Tuky | 21,02 g |
| – nasycené | 2,89 g |
| – nenasycené | 15,51 g |
| –– mononenasycené | 7,41 g |
| –– polynenasycené | 8,10 g |
| ––– omega 3 | 1,37 g |
| Vláknina | 16,66 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 401,58 g |
| – cukry | 27,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g mouky na pizzu | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 250 g 250 g vody | Voda | 250 ml |
| 2 g 2 g droždí | Droždí pekařské lisované | 2 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 10 g 10 g oleje | Olej řepkový | 10 ml |
| rovná kávová lžička lžička soli | Sůl mořská |