Nutriční hodnoty (Falešná račí polévka (z ryzců))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 873 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,80 g |
Tuky | 14,13 g |
– nasycené | 9,27 g |
– nenasycené | 4,87 g |
–– mononenasycené | 1,23 g |
–– polynenasycené | 3,64 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 877 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 30,63 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 dkg 60 dkg čerstvých ryzců | Hřib čerstvý | 600 g |
1,75 l 1,75 l vývaru | Vývar hovězí | 1750 ml |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
10 dkg 10 dkg sterilovaných fazolek (zelených) | Zelenina směs sterilovaná | 100 g |
máslo na podušení | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |