Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Falešná račí polévka (z ryzců))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 873 kJ /
448 kcal
Bílkoviny29,47 g
– z toho živočišné bílkoviny11,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,80 g
Tuky14,13 g
– nasycené9,27 g
– nenasycené4,87 g
–– mononenasycené1,23 g
–– polynenasycené3,64 g
––– omega 30,58 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 877 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy30,63 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g čerstvých ryzců Hřib čerstvý
1,75 l 1,75 l vývaru Vývar masový 1750 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
100 g 100 g sterilovaných fazolek (zelených) Zelenina směs sterilovaná 100 g
1 plátek 1 plátek másla (na podušení fazolek) Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce nasekané čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.