Nutriční hodnoty (Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 494 kJ / 1 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 111,48 g |
– nasycené | 38,31 g |
– nenasycené | 66,32 g |
–– mononenasycené | 54,06 g |
–– polynenasycené | 12,26 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 7,36 g |
Cholesterol | 541 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,36 g |
Sacharidy | 26,24 g |
– cukry | 18,73 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-10 ks 8-10 ks cannelloni | Těstoviny pšeničné | |
400 g 400 g mletého masa -nejlépe doma mletého | Vepřový ořez | 400 g |
konzerva konzerva oloupaných rajčat nebo čerstvá | Rajče červené čerstvé | |
15 dkg 15 dkg trdého sýra nahrubo nastrouhaného | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
kečup -může být i ostrý | Kečup sladký | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sušený libeček | Libeček sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
rozmarýn nebo tymián | Rozmarýn sušený |