Nutriční hodnoty (Křupavé kuřecí placky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 925 kJ / 699 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 125,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
| Tuky | 17,62 g |
| – nasycené | 3,60 g |
| – nenasycené | 10,18 g |
| –– mononenasycené | 6,40 g |
| –– polynenasycené | 3,78 g |
| ––– omega 3 | 0,99 g |
| Vláknina | 2,41 g |
| Cholesterol | 534 mg |
| Sodík | 377 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 0,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g drceného masa z kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 500 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 hrst 1 hrst nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 10 g 10 g piniových oříšků | Piniové ořechy | 10 g |
| 2 plátky 2 plátky sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 hrsti 3 hrsti drcených kukuřičných lupínků | Lupínky kukuřičné | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| tatarka | Tatarská omáčka | |
| brambory | Brambor zimní | |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| pečivo | Houska pšeničná |