Nutriční hodnoty (Švýcarské vánoční cukroví bez mouky - Brunsli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 420 kJ / 2 969 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,75 g |
| Tuky | 140,82 g |
| – nasycené | 23,25 g |
| – nenasycené | 112,97 g |
| –– mononenasycené | 62,27 g |
| –– polynenasycené | 50,70 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 31,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 145 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 355,44 g |
| – cukry | 312,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 bílky (raději menší) | Vaječný bílek | 66 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 250 g 250 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 250 g |
| 100 g 100 g čokolády na vaření (nastrouhané) | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| krystalový cukr (na podsypání) | Cukr bílý |