Nutriční hodnoty (Švýcarské vánoční cukroví bez mouky - Brunsli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 420 kJ / 2 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,75 g |
Tuky | 140,82 g |
– nasycené | 23,25 g |
– nenasycené | 112,97 g |
–– mononenasycené | 62,27 g |
–– polynenasycené | 50,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 355,44 g |
– cukry | 312,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 bílky (raději menší) | Vaječný bílek | 66 g |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
250 g 250 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 250 g |
100 g 100 g čokolády na vaření (nastrouhané) | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
krystalový cukr (na podsypání) | Cukr bílý |