Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí, cukety a kopru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 595 kJ / 142 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
| Tuky | 11,22 g |
| – nasycené | 0,83 g |
| – nenasycené | 9,86 g |
| –– mononenasycené | 6,96 g |
| –– polynenasycené | 2,90 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,80 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 hrsti 2-3 hrsti kysaného | ||
| vymačkaného a pokrájeného zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1/2 1/2 cukety i se slupkou | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička kopru (pokud možno čerstvého kopru nebo sterilizovanéh kopru) | Kopr nať čerstvý | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |