Nutriční hodnoty (Dort Cadillac 1972)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
Energie | 19 950 kJ / 4 768 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,66 g |
Tuky | 140,31 g |
– nasycené | 35,05 g |
– nenasycené | 95,42 g |
–– mononenasycené | 68,46 g |
–– polynenasycené | 26,96 g |
––– omega 3 | 6,23 g |
Vláknina | 45,40 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 4,49 g |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 761,66 g |
– cukry | 427,26 g |
––– laktóza | 17,26 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml čokoládového kefírového mléka | ||
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3/4 dl 3/4 dl oleje | Olej řepkový | 75 ml |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
350 g 350 g cukru krupice | Cukr bílý | 350 g |
1 lžíce 1 lžíce sody | Jedlá soda | 15 g |
4 lžíce 4 lžíce kakaa | Kakao prášek | 100 g |
50 g 50 g strouhané čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 50 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
nutela | Pomazánka z lískových ořechů | |
marcipán | Marcipán |