Nutriční hodnoty (Hrníčková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 738 kJ / 1 849 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,40 g |
| Tuky | 91,48 g |
| – nasycené | 48,50 g |
| – nenasycené | 34,82 g |
| –– mononenasycené | 29,52 g |
| –– polynenasycené | 5,30 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 981 mg |
| Sodík | 421 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 209,14 g |
| – cukry | 88,64 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 1 malý bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 3 3 malé kelímky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 2 2 malé kelímky cukru krupice | Cukr bílý | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 160 g 160 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 160 g |
| ovoce dle sezóny | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |