Nutriční hodnoty (Kapr na houbách s vlašskými ořechy – rodinný recept sokolnického rybáře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 437 kJ / 822 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 90,50 g |
| – nasycené | 50,50 g |
| – nenasycené | 39,00 g |
| –– mononenasycené | 33,00 g |
| –– polynenasycené | 6,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 173 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,40 g |
| – cukry | 0,40 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-4 porce 2-4 porce kapra | Kapr | |
| 20 půlek 20 půlek vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| velká hrst hrst žampionů (nebo sušených hub) | Žampion čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| citron | Citrón čerstvý | |
| bílé víno | Víno bílé suché |