Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarák s kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 825 kJ /
436 kcal
Bílkoviny62,27 g
– z toho živočišné bílkoviny59,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,84 g
Tuky13,49 g
– nasycené3,49 g
– nenasycené7,87 g
–– mononenasycené5,86 g
–– polynenasycené2,01 g
––– omega 30,23 g
Vláknina5,75 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 1,07 g
Sůl3,01 g
Sacharidy14,78 g
– cukry5,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kvalitního hovězího masa (nejlépe svíčková nebo roštěnec) Hovězí kýta 250 g
1 1 menší cibule (může být červená) Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
3 lžičky 3 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 18 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku ( popř. kečupu ) Protlak rajčatový 15 g
1 lžíce 1 lžíce posekaných kaparů Kapary 15 g
1 1 menší kyselá okurka Okurka polní zavařená
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
tabasco (podle chuti) Tabasco omáčka
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.