Nutriční hodnoty (Tatarák s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 825 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
Tuky | 13,49 g |
– nasycené | 3,49 g |
– nenasycené | 7,87 g |
–– mononenasycené | 5,86 g |
–– polynenasycené | 2,01 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 5,75 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 3,01 g |
Sacharidy | 14,78 g |
– cukry | 5,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kvalitního hovězího masa (nejlépe svíčková nebo roštěnec) | Hovězí kýta | 250 g |
1 1 menší cibule (může být červená) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
3 lžičky 3 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 18 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku ( popř. kečupu ) | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce posekaných kaparů | Kapary | 15 g |
1 1 menší kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tabasco (podle chuti) | Tabasco omáčka | |
sůl | Sůl mořská |