Nutriční hodnoty (Jablečné lupínky v těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 274 kJ / 782 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 14,22 g |
| – nasycené | 4,85 g |
| – nenasycené | 6,07 g |
| –– mononenasycené | 3,63 g |
| –– polynenasycené | 2,45 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 31,20 g |
| Cholesterol | 269 mg |
| Sodík | 206 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 128,87 g |
| – cukry | 120,17 g |
| ––– laktóza | 8,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
| 2/3 hrnku 2/3 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 166.6666716337204 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 plný hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| olej (na smažení) | Olej řepkový |