Nutriční hodnoty (Marinovaná sýrová kotleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 104 kJ / 1 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 242,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,04 g |
Tuky | 90,24 g |
– nasycené | 27,54 g |
– nenasycené | 43,57 g |
–– mononenasycené | 35,94 g |
–– polynenasycené | 7,63 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 4,44 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,08 g |
Sacharidy | 34,53 g |
– cukry | 15,55 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g kotlet nakrájených | Vepřová kotleta bez kosti | 750 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
125 g 125 g strouhaného sýra (dala jsem Goudu) | Sýr kravský tvrdý 30% | 125 g |
30 g 30 g kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
15 g 15 g hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 3.5 g |
olej na smažení | Olej řepkový |