Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaná sýrová kotleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 104 kJ /
1 937 kcal
Bílkoviny245,57 g
– z toho živočišné bílkoviny242,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,04 g
Tuky90,24 g
– nasycené27,54 g
– nenasycené43,57 g
–– mononenasycené35,94 g
–– polynenasycené7,63 g
––– omega 30,65 g
Vláknina4,44 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 2,56 g
Sůl6,08 g
Sacharidy34,53 g
– cukry15,55 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g kotlet nakrájených Vepřová kotleta bez kosti 750 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
125 g 125 g strouhaného sýra (dala jsem Goudu) Sýr kravský tvrdý 30% 125 g
30 g 30 g kečupu Kečup sladký 30 ml
15 g 15 g hořčice Hořčice plnotučná 15 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky majoránky Majoránka sušená 3.5 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.