Nutriční hodnoty (Tatarák z buřtů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 948 kJ / 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 27,61 g |
– nasycené | 1,98 g |
– nenasycené | 24,31 g |
–– mononenasycené | 17,07 g |
–– polynenasycené | 7,24 g |
––– omega 3 | 2,10 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 924 mg |
Sůl | 3,18 g |
Sacharidy | 46,55 g |
– cukry | 22,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 buřtů (nebo 500 g gothaje) | Párek vepřový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 52.5 ml |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku (dle chuti) | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje (slunečnicového) | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
chilli omáčka (nebo tabasco) | Chilli omáčka | |
pepř (dle chuti) | Pepř černý | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská |