Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarák z buřtů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 948 kJ /
466 kcal
Bílkoviny5,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,28 g
Tuky27,61 g
– nasycené1,98 g
– nenasycené24,31 g
–– mononenasycené17,07 g
–– polynenasycené7,24 g
––– omega 32,10 g
Vláknina9,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 924 mg
Sůl3,18 g
Sacharidy46,55 g
– cukry22,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 buřtů (nebo 500 g gothaje) Párek vepřový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce kečupu Kečup sladký 52.5 ml
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku (dle chuti) Česnek čerstvý 17.5 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice plnotučné Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
2 lžíce 2 lžíce oleje (slunečnicového) Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 30 ml
chilli omáčka (nebo tabasco) Chilli omáčka
pepř (dle chuti) Pepř černý
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.