Nutriční hodnoty (Omáčka Madeira)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 640 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 41,65 g |
– nasycené | 26,74 g |
– nenasycené | 14,36 g |
–– mononenasycené | 13,23 g |
–– polynenasycené | 1,14 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 25,30 g |
– cukry | 10,30 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g šalotky | Šalotka čerstvá | 50 g |
50 g 50 g žampionů | Žampion čerstvý | 50 g |
150 ml 150 ml vína Madeira | Víno červené polosladké | 150 ml |
150 ml 150 ml demi glace | Demi-glace | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |