Nutriční hodnoty (Omáčka z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 737 kJ / 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 25,17 g |
– nasycené | 7,46 g |
– nenasycené | 11,16 g |
–– mononenasycené | 8,18 g |
–– polynenasycené | 2,98 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 368 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 80,80 g |
– cukry | 66,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 velké rajské protlaky | Protlak rajčatový | |
větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
jíška (voda a pol. mouka) | Jíška máslová | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |