Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z kuřecích jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 737 kJ /
893 kcal
Bílkoviny84,98 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky25,17 g
– nasycené7,46 g
– nenasycené11,16 g
–– mononenasycené8,18 g
–– polynenasycené2,98 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 368 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy80,80 g
– cukry66,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 velké rajské protlaky Protlak rajčatový
větvička větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
jíška (voda a pol. mouka) Jíška máslová
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru Cukr bílý 62.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.