Nutriční hodnoty (Omáčka z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 737 kJ / 893 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 25,17 g |
| – nasycené | 7,46 g |
| – nenasycené | 11,16 g |
| –– mononenasycené | 8,18 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 368 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 80,80 g |
| – cukry | 66,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 velké rajské protlaky | Protlak rajčatový | |
| větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
| jíška (voda a pol. mouka) | Jíška máslová | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |