Nutriční hodnoty (Prejt z kapusty s jehněčími plíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 562 kJ / 1 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,55 g |
Tuky | 116,06 g |
– nasycené | 48,88 g |
– nenasycené | 56,92 g |
–– mononenasycené | 47,50 g |
–– polynenasycené | 9,41 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 22,01 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 5,59 g |
Sacharidy | 70,10 g |
– cukry | 14,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky menší kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
1/2 1/2 jehněčích plic | ||
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 starší rohlík (já dávám 2 ks vodových sucharů) | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená |