Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Prejt z kapusty s jehněčími plíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 562 kJ /
1 568 kcal
Bílkoviny52,77 g
– z toho živočišné bílkoviny38,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,55 g
Tuky116,06 g
– nasycené48,88 g
– nenasycené56,92 g
–– mononenasycené47,50 g
–– polynenasycené9,41 g
––– omega 30,29 g
Vláknina22,01 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 2,43 g
Sůl5,59 g
Sacharidy70,10 g
– cukry14,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky menší kapusty Kapusta hlávková čerstvá 350 g
1/2 1/2 jehněčích plic
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 starší rohlík (já dávám 2 ks vodových sucharů) Rohlík pšeničný bílý 43 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.