Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Datlový koláč s vůní perníku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 050 kJ /
1 685 kcal
Bílkoviny19,41 g
– z toho živočišné bílkoviny10,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,70 g
Tuky88,16 g
– nasycené53,33 g
– nenasycené31,05 g
–– mononenasycené27,98 g
–– polynenasycené3,07 g
––– omega 30,35 g
Vláknina2,50 g
Cholesterol 507 mg
Sodík 226 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy171,00 g
– cukry103,00 g
––– laktóza2,62 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 150 g vypeckovaných datlí Datle sušené s peckou
125 ml 125 ml vařící vody Voda 125 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
60 g 60 g hnědého cukru Cukr třtinový 60 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
80 g 80 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 80 g
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 10 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička perníkového koření Perníkové koření 5 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
40 g 40 g hnědého cukru Cukr třtinový 40 g
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
vlašské ořechy na ozdobu Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.