Nutriční hodnoty (Svařáček speciál)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 426 kJ / 2 014 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,83 g |
| Tuky | 1,14 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,34 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,29 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 176,06 g |
| – cukry | 113,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 lžic 6 lžic cukru krystalu | Cukr bílý | 90 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
| 1/2 1/2 hrušky | Hruška čerstvá | 65 g |
| sušené švestky | Švestky sušené | |
| rozinky | Rozinky | |
| sušené datle | Datle sušené s peckou | |
| 2 litry 2 litry červeného vína | Víno červené suché | 2000 ml |
| 2 2 celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 2 ks 2 ks badyánu | Badyán | |
| 4 ks 4 ks hřebíčku | Hřebíček |