Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky zapečené s celerem a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie317 kJ /
76 kcal
Bílkoviny4,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,05 g
Tuky0,81 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,57 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,41 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy7,02 g
– cukry3,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového masa krkovice Vepřová kýta
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
sýr hermelín Hermelín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
Knorr šťáva k vepřovému masu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.