Nutriční hodnoty (Vepřové plátky zapečené s celerem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 317 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,05 g |
Tuky | 0,81 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,57 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,41 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 7,02 g |
– cukry | 3,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového masa krkovice | Vepřová kýta | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
sýr hermelín | Hermelín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
Knorr šťáva k vepřovému masu |