Nutriční hodnoty (Vepřové plátky zapečené s celerem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 317 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,05 g |
| Tuky | 0,81 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 7,02 g |
| – cukry | 3,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového masa krkovice | Vepřová kýta | |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| sýr hermelín | Hermelín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| Knorr šťáva k vepřovému masu |