Nutriční hodnoty (CHOP SUEY (čína z wok pánve) se soba nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 351 kJ / 1 518 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 157,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,27 g |
| Tuky | 20,82 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 11,24 g |
| –– mononenasycené | 8,27 g |
| –– polynenasycené | 2,97 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 39,01 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 291 mg |
| Sůl | 0,57 g |
| Sacharidy | 149,95 g |
| – cukry | 28,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 12 ks 12 ks sušených asijských hub (jidášovo ucho, smrž, černohouby) | Hřib čerstvý | |
| větší špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| asijská sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| 2 lžičky 2 lžičky kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g bambusových výhonků ve slaném nálevu | Bambusové výhonky čerstvé | 200 g |
| 200 g 200 g klíčků fazole mungo (nebo konzervu mungo fazolí ve slaném nálevu) | Mungo | 200 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce bílého suchého vína (náhrada za původní rýžové víno) | Víno bílé suché | 45 ml |
| černý pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |