Nutriční hodnoty (Ořechy v karamelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 311 kJ / 1 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,00 g |
| Tuky | 146,50 g |
| – nasycené | 11,12 g |
| – nenasycené | 114,69 g |
| –– mononenasycené | 20,40 g |
| –– polynenasycené | 94,29 g |
| ––– omega 3 | 16,35 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 129,00 g |
| – cukry | 103,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 200 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |