Nutriční hodnoty (Krkovičkový marinovaný minutkový plátek s volským okem v paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 679 kJ / 1 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,40 g |
Tuky | 43,33 g |
– nasycené | 14,26 g |
– nenasycené | 19,32 g |
–– mononenasycené | 14,85 g |
–– polynenasycené | 4,47 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 114,03 g |
– cukry | 46,43 g |
––– laktóza | 5,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
4 4 kroužky masité čerstvé papriky ukrojené na výšku cca 2cm | Paprika červená čerstvá | 600 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
1 plátek 1 plátek másla o síle 1 cm | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 ml 150 ml kefíru | Kefír | 150 ml |
3 3 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
1 1 vrchovatou lžíci koření Čarodějka (odkaz v poznámce) | Provensálské koření | |
paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | |
cibulové kroužky | ||
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |