Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovičkový marinovaný minutkový plátek s volským okem v paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 679 kJ /
1 118 kcal
Bílkoviny60,14 g
– z toho živočišné bílkoviny39,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,40 g
Tuky43,33 g
– nasycené14,26 g
– nenasycené19,32 g
–– mononenasycené14,85 g
–– polynenasycené4,47 g
––– omega 30,16 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 530 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy114,03 g
– cukry46,43 g
––– laktóza5,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové krkovice Vepřová krkovice
4 4 kroužky masité čerstvé papriky ukrojené na výšku cca 2cm Paprika červená čerstvá 600 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
olej na smažení Olej řepkový
1 plátek 1 plátek másla o síle 1 cm Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
150 ml 150 ml kefíru Kefír 150 ml
3 3 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
1 1 vrchovatou lžíci koření Čarodějka (odkaz v poznámce) Provensálské koření
paprika čerstvá Paprika červená čerstvá
cibulové kroužky
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.