Nutriční hodnoty (Osvěžující salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 044 kJ / 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,65 g |
| Tuky | 28,15 g |
| – nasycené | 12,30 g |
| – nenasycené | 14,62 g |
| –– mononenasycené | 6,98 g |
| –– polynenasycené | 7,65 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 81 mg |
| Sodík | 938 mg |
| Sůl | 2,31 g |
| Sacharidy | 22,88 g |
| – cukry | 20,63 g |
| ––– laktóza | 2,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g uzeného sýra tofu | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| 100 g 100 g nahrubo nastrouhaného jablka | Jablko čerstvé | 100 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |