Nutriční hodnoty (Telecí roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 350 933 kJ / 1 517 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 328 625,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 328 625,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 22 600,00 g |
– nasycené | 9 513,33 g |
– nenasycené | 9 936,50 g |
–– mononenasycené | 9 330,50 g |
–– polynenasycené | 606,00 g |
––– omega 3 | 300,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 675,48 g |
Sodík | 935,15 g |
Sůl | 2 412,50 g |
Sacharidy | 4,50 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 3,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1500 kg 1500 kg telecí plece | Telecí plec | 1500000 g |
250 g 250 g vepřové šunky | Šunka vepřová vařená | 250 g |
300 g 300 g Ementálu nebo Royal cheese | Ementál | 300 g |
domácí papriková klobása | Klobása | |
sušená rajčata naložené v oleji | Dužina červeného rajčete sušená | |
fazolové lusky | Fazolky čerstvé | |
olivový olej | Olej olivový | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
Cayenský pepř | Chilli paprička mletá |