Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčkové závitky s křenem, jablkem a hrubozrnnou hořčicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 202 kJ /
4 828 kcal
Bílkoviny205,48 g
– z toho živočišné bílkoviny203,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,48 g
Tuky432,29 g
– nasycené109,49 g
– nenasycené233,38 g
–– mononenasycené188,76 g
–– polynenasycené44,62 g
––– omega 33,06 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 644 mg
Sodík 1,02 g
Sůl1,85 g
Sacharidy25,80 g
– cukry18,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1400 g 1400 g libovějšího vepřového bůčku bez kosti Vepřový bok 1400 g
jablko podle velikosti (jedno až dvě nastrouhané na hrubých slzičkách) Jablko čerstvé
čerstvý křen (nastrouhaný na jemných slzičkách) Křen čerstvý
hrubozrnná hořčice Hořčice hrubozrnná
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíci 1 lžíci oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibuli nakrájenou na tenké půlměsíčky Cibule čerstvá 70 g
1 1 jablko oloupané a nakrájené na kostičky Jablko čerstvé 150 g
vodu na podlití Voda
1 lžíci 1 lžíci hrubozrnné hořčice na dochucení Hořčice hrubozrnná 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.