Nutriční hodnoty (Bůčkové závitky s křenem, jablkem a hrubozrnnou hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 202 kJ / 4 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 203,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 432,29 g |
– nasycené | 109,49 g |
– nenasycené | 233,38 g |
–– mononenasycené | 188,76 g |
–– polynenasycené | 44,62 g |
––– omega 3 | 3,06 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 25,80 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1400 g 1400 g libovějšího vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 1400 g |
jablko podle velikosti (jedno až dvě nastrouhané na hrubých slzičkách) | Jablko čerstvé | |
čerstvý křen (nastrouhaný na jemných slzičkách) | Křen čerstvý | |
hrubozrnná hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibuli nakrájenou na tenké půlměsíčky | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jablko oloupané a nakrájené na kostičky | Jablko čerstvé | 150 g |
vodu na podlití | Voda | |
1 lžíci 1 lžíci hrubozrnné hořčice na dochucení | Hořčice hrubozrnná | 15 g |