Nutriční hodnoty (Bůčkové závitky s křenem, jablkem a hrubozrnnou hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 202 kJ / 4 828 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 205,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 203,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 432,29 g |
| – nasycené | 109,49 g |
| – nenasycené | 233,38 g |
| –– mononenasycené | 188,76 g |
| –– polynenasycené | 44,62 g |
| ––– omega 3 | 3,06 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 644 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 25,80 g |
| – cukry | 18,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1400 g 1400 g libovějšího vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 1400 g |
| jablko podle velikosti (jedno až dvě nastrouhané na hrubých slzičkách) | Jablko čerstvé | |
| čerstvý křen (nastrouhaný na jemných slzičkách) | Křen čerstvý | |
| hrubozrnná hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 cibuli nakrájenou na tenké půlměsíčky | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 jablko oloupané a nakrájené na kostičky | Jablko čerstvé | 150 g |
| vodu na podlití | Voda | |
| 1 lžíci 1 lžíci hrubozrnné hořčice na dochucení | Hořčice hrubozrnná | 15 g |