Nutriční hodnoty (Restovaná králičí játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 338 kJ / 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,23 g |
| Tuky | 21,76 g |
| – nasycené | 6,25 g |
| – nenasycené | 10,11 g |
| –– mononenasycené | 3,78 g |
| –– polynenasycené | 6,33 g |
| ––– omega 3 | 1,69 g |
| Vláknina | 12,95 g |
| Cholesterol | 2,94 g |
| Sodík | 431 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 23,15 g |
| – cukry | 5,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g králičích jater | Játra králičí | 600 g |
| 1/2 1/2 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 hrst 1 hrst bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička mletého kari | Kari | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 větší lžíce sádla | Sádlo vepřové |