Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restovaná králičí játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 338 kJ /
798 kcal
Bílkoviny124,23 g
– z toho živočišné bílkoviny120,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,23 g
Tuky21,76 g
– nasycené6,25 g
– nenasycené10,11 g
–– mononenasycené3,78 g
–– polynenasycené6,33 g
––– omega 31,69 g
Vláknina12,95 g
Cholesterol 2,94 g
Sodík 431 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy23,15 g
– cukry5,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g králičích jater Játra králičí 600 g
1/2 1/2 mladé cukety Cuketa čerstvá 50 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 hrst 1 hrst bazalky Bazalka čerstvá
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžička 1 lžička mletého kari Kari 5 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 větší lžíce sádla Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.