Nutriční hodnoty (Restovaná králičí játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 338 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,23 g |
Tuky | 21,76 g |
– nasycené | 6,25 g |
– nenasycené | 10,11 g |
–– mononenasycené | 3,78 g |
–– polynenasycené | 6,33 g |
––– omega 3 | 1,69 g |
Vláknina | 12,95 g |
Cholesterol | 2,94 g |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 23,15 g |
– cukry | 5,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g králičích jater | Játra králičí | 600 g |
1/2 1/2 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 hrst 1 hrst bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžička 1 lžička mletého kari | Kari | 5 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 větší lžíce sádla | Sádlo vepřové |