Nutriční hodnoty (Jahodový pohár s marcipánovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 8 353 kJ / 1 996 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,60 g |
| Tuky | 104,65 g |
| – nasycené | 55,36 g |
| – nenasycené | 45,91 g |
| –– mononenasycené | 31,92 g |
| –– polynenasycené | 13,99 g |
| ––– omega 3 | 0,87 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 271 mg |
| Sodík | 243 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 222,65 g |
| – cukry | 212,65 g |
| ––– laktóza | 24,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g jahod | Jahody čerstvé | 800 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
| 350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
| 100 g 100 g marcipánu | Marcipán | 100 g |
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| 2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
| 250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| jahody | Jahody čerstvé |