Nutriční hodnoty (Alsaské čokoládovo-kávové bretzels)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 770 kJ / 4 725 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 75,30 g |
| Tuky | 290,09 g |
| – nasycené | 145,76 g |
| – nenasycené | 127,65 g |
| –– mononenasycené | 95,37 g |
| –– polynenasycené | 32,28 g |
| ––– omega 3 | 1,18 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 957 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 429,52 g |
| – cukry | 119,60 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 100 g 100 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 100 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 90-100 g 90-100 g krystalového cukru | Cukr bílý | 95 g |
| 50 g 50 g kakaa holandského typu | Kakao prášek | 50 g |
| 30 g 30 g instantní kávy (prášek) | Káva instantní sušená | 30 g |
| 1 čl 1 čl vanilkové esence | Aroma vanilkové | 10 ml |
| 1-2 1-2 žloutky | Vaječný žloutek | 34.5 g |
| pestrobarevné cukerné perličky | Perlička stehno s kůží | |
| sůl | Sůl mořská |