Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 771 kJ /
5 203 kcal
Bílkoviny117,82 g
– z toho živočišné bílkoviny62,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,00 g
Tuky169,15 g
– nasycené51,57 g
– nenasycené94,53 g
–– mononenasycené38,03 g
–– polynenasycené56,50 g
––– omega 37,94 g
Vláknina45,50 g
Cholesterol 902 mg
Sodík 914 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy779,71 g
– cukry565,48 g
––– laktóza61,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
250 g 250 g cukr krupice Cukr bílý 250 g
12 lžic 12 lžic teplé vody Voda 216 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
100 g 100 g mleté ořechy Vlašské ořechy mleté 100 g
sníh ze 4 sníh ze 4 bílků Vaječný bílek 132 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 kg 1 kg nahrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 1000 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
rozinky Rozinky
skořice Skořice ceylonská
2 lžíce 2 lžíce cukr krupice Cukr bílý 24 g
2 2 karamelové pudinky Puding v prášku
850 ml 850 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 850 ml
2 lžíce 2 lžíce cukrů Cukr bílý 50 g
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
vanilkový tvaroh ve vaničce Tvaroh polotučný
kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
200 g 200 g rozpuštěné bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 200 g
cukr dle chuti Cukr bílý
Granko nebo strouhaná čokoláda na ozdobu Kakaový nápoj instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.