Nutriční hodnoty (Jablkový moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 771 kJ / 5 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,00 g |
Tuky | 169,15 g |
– nasycené | 51,57 g |
– nenasycené | 94,53 g |
–– mononenasycené | 38,03 g |
–– polynenasycené | 56,50 g |
––– omega 3 | 7,94 g |
Vláknina | 45,50 g |
Cholesterol | 902 mg |
Sodík | 914 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 779,71 g |
– cukry | 565,48 g |
––– laktóza | 61,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
250 g 250 g cukr krupice | Cukr bílý | 250 g |
12 lžic 12 lžic teplé vody | Voda | 216 ml |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
100 g 100 g mleté ořechy | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
sníh ze 4 sníh ze 4 bílků | Vaječný bílek | 132 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 kg 1 kg nahrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
rozinky | Rozinky | |
skořice | Skořice ceylonská | |
2 lžíce 2 lžíce cukr krupice | Cukr bílý | 24 g |
2 2 karamelové pudinky | Puding v prášku | |
850 ml 850 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 850 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukrů | Cukr bílý | 50 g |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
vanilkový tvaroh ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
200 g 200 g rozpuštěné bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 200 g |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
Granko nebo strouhaná čokoláda na ozdobu | Kakaový nápoj instantní |