Nutriční hodnoty (Rybí krokety s křepelčími vajíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 782 kJ / 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 0,65 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 2 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 38,07 g |
| – cukry | 5,27 g |
| ––– laktóza | 1,47 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 1 uzená makrela | Makrela uzená filet | |
| 12 12 křepelčích vajíček | Vejce křepelčí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| asi 2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| vajíčko | Vejce slepičí | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
| majolka | Majonéza | |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové štávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |