Nutriční hodnoty (Jablečný puding)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 839 kJ / 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 6,58 g |
| – nasycené | 3,68 g |
| – nenasycené | 2,24 g |
| –– mononenasycené | 1,28 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 141 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 74,70 g |
| – cukry | 70,70 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| 100 g 100 g čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 1 1 vanilkový pudingový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |