Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný puding)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 839 kJ /
440 kcal
Bílkoviny12,60 g
– z toho živočišné bílkoviny10,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky6,58 g
– nasycené3,68 g
– nenasycené2,24 g
–– mononenasycené1,28 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,19 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 141 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy74,70 g
– cukry70,70 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
cukr dle chuti Cukr bílý
100 g 100 g čokolády Čokoláda mléčná 30% 100 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 1 vanilkový pudingový prášek Puding v prášku 40 g
skořice Skořice ceylonská
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.