Nutriční hodnoty (Těstovinovo – tuňákový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 308 kJ / 1 269 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
| Tuky | 51,90 g |
| – nasycené | 20,55 g |
| – nenasycené | 28,85 g |
| –– mononenasycené | 22,80 g |
| –– polynenasycené | 6,05 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 11,80 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 161,50 g |
| – cukry | 13,50 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| 1 1 konzerva tuňáka | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 1 1 menší konzerva kukuřice (nebo mražená, množství podle chuti ) | Kukuřice sterilovaná | |
| 200 g 200 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 200 g |