Nutriční hodnoty (Těstovinovo – tuňákový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 308 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 51,90 g |
– nasycené | 20,55 g |
– nenasycené | 28,85 g |
–– mononenasycené | 22,80 g |
–– polynenasycené | 6,05 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 161,50 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1 1 konzerva tuňáka | Tuňák ve vlastní šťávě | |
1 1 menší konzerva kukuřice (nebo mražená, množství podle chuti ) | Kukuřice sterilovaná | |
200 g 200 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 200 g |