Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát na tymiánu s hráškovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 890 kJ /
691 kcal
Bílkoviny108,20 g
– z toho živočišné bílkoviny94,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,40 g
Tuky8,20 g
– nasycené1,96 g
– nenasycené5,71 g
–– mononenasycené3,31 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,40 g
Vláknina19,18 g
Cholesterol 273 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,36 g
Sacharidy38,00 g
– cukry14,74 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety z candáta Candát filet 400 g
200 g 200 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 200 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 oříšek 1 oříšek másla Máslo kravské 8 g
trošku trošku smetany Smetana kravská sladká 12%
pár snítek snítek tymiánu Tymián sušený
1 1 velká špetka cukru Cukr bílý
50 ml 50 ml vývaru (dle potřeby) Vývar masový 50 ml
sůl Sůl mořská
koření na ryby (dle chuti) Grilovací koření
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.