Nutriční hodnoty (Candát na tymiánu s hráškovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 890 kJ / 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 8,20 g |
– nasycené | 1,96 g |
– nenasycené | 5,71 g |
–– mononenasycené | 3,31 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 19,18 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 38,00 g |
– cukry | 14,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety z candáta | Candát filet | 400 g |
200 g 200 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 200 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
trošku trošku smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
pár snítek snítek tymiánu | Tymián sušený | |
velká špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
koření na ryby dle chuti | Grilovací koření |