Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 262 kJ / 3 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
| Tuky | 54,18 g |
| – nasycené | 13,05 g |
| – nenasycené | 26,08 g |
| –– mononenasycené | 17,86 g |
| –– polynenasycené | 8,22 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 1,56 g |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 626,21 g |
| – cukry | 350,01 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 řecké jogurty | Jogurt řecký 5% | |
| 1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
| 330 g 330 g krupicového cukru | Cukr bílý | 330 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| citronová kůra strouhaná | Citronová kúra čerstvá |