Nutriční hodnoty (Plněný kuřecí plátek v bylinkové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 751 kJ / 897 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 167,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 165,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 18,22 g |
| – nasycené | 9,14 g |
| – nenasycené | 7,37 g |
| –– mononenasycené | 5,69 g |
| –– polynenasycené | 1,69 g |
| ––– omega 3 | 1,43 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 421 mg |
| Sodík | 433 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 14,30 g |
| – cukry | 8,28 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| mozzarella | Mozzarella kravská | |
| 1 dcl 1 dcl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| směs bylinek | Petržel nať čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| lžíce lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| brambory | Brambor zimní | |
| rukola | Rukola čerstvá |