Nutriční hodnoty (Jahodovo-čokoládový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 949 kJ / 3 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,83 g |
| Tuky | 234,11 g |
| – nasycené | 122,85 g |
| – nenasycené | 97,42 g |
| –– mononenasycené | 82,52 g |
| –– polynenasycené | 14,89 g |
| ––– omega 3 | 2,59 g |
| Vláknina | 7,93 g |
| Cholesterol | 1,80 g |
| Sodík | 602 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 296,22 g |
| – cukry | 208,87 g |
| ––– laktóza | 16,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
| 6 lžic 6 lžic krystalového cukru | Cukr bílý | 90 g |
| 6 lžic 6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 6 6 bílků (ušlehat sníh) | Vaječný bílek | 198 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 3 dcl 3 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce Solamylu (škrobu) | Bramborový škrob | 22.5 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| hořká čokoláda | Čokoláda hořká 40% | |
| jahody | Jahody čerstvé |