Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-čokoládový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 949 kJ /
3 573 kcal
Bílkoviny66,31 g
– z toho živočišné bílkoviny53,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,83 g
Tuky234,11 g
– nasycené122,85 g
– nenasycené97,42 g
–– mononenasycené82,52 g
–– polynenasycené14,89 g
––– omega 32,59 g
Vláknina7,93 g
Cholesterol 1,80 g
Sodík 602 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy296,22 g
– cukry208,87 g
––– laktóza16,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 žloutků Vaječný žloutek 138 g
6 lžic 6 lžic krystalového cukru Cukr bílý 90 g
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
6 6 bílků (ušlehat sníh) Vaječný bílek 198 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
3 dcl 3 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1,5 lžíce 1,5 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce Solamylu (škrobu) Bramborový škrob 22.5 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
hořká čokoláda Čokoláda hořká 40%
jahody Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.