Nutriční hodnoty (Jahodovo-čokoládový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 949 kJ / 3 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,83 g |
Tuky | 234,11 g |
– nasycené | 122,85 g |
– nenasycené | 97,42 g |
–– mononenasycené | 82,52 g |
–– polynenasycené | 14,89 g |
––– omega 3 | 2,59 g |
Vláknina | 7,93 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 296,22 g |
– cukry | 208,87 g |
––– laktóza | 16,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
6 lžic 6 lžic krystalového cukru | Cukr bílý | 90 g |
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
6 6 bílků (ušlehat sníh) | Vaječný bílek | 198 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
3 dcl 3 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1,5 lžíce 1,5 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce Solamylu (škrobu) | Bramborový škrob | 22.5 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
hořká čokoláda | Čokoláda hořká 40% | |
jahody | Jahody čerstvé |