Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná buchta z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 499 kJ /
1 314 kcal
Bílkoviny42,46 g
– z toho živočišné bílkoviny22,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky19,37 g
– nasycené5,54 g
– nenasycené8,66 g
–– mononenasycené6,40 g
–– polynenasycené2,26 g
––– omega 30,07 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 527 mg
Sodík 323 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy239,55 g
– cukry91,35 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
trochu trochu citronové kůry nebo pár kapek citronového aroma Dr. Oetker Citronová kúra čerstvá
1/8 1/8 l oleje = 125 ml Olej řepkový
150 ml 150 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.