Nutriční hodnoty (Jemná buchta z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 19,37 g |
| – nasycené | 5,54 g |
| – nenasycené | 8,66 g |
| –– mononenasycené | 6,40 g |
| –– polynenasycené | 2,26 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 323 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 239,55 g |
| – cukry | 91,35 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
| trochu trochu citronové kůry nebo pár kapek citronového aroma Dr. Oetker | Citronová kúra čerstvá | |
| 1/8 1/8 l oleje = 125 ml | Olej řepkový | |
| 150 ml 150 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |