Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 799 kJ / 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,55 g |
Tuky | 46,70 g |
– nasycené | 10,40 g |
– nenasycené | 29,68 g |
–– mononenasycené | 23,99 g |
–– polynenasycené | 5,68 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 32,19 g |
– cukry | 13,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská |