Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 799 kJ / 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,55 g |
| Tuky | 46,70 g |
| – nasycené | 10,40 g |
| – nenasycené | 29,68 g |
| –– mononenasycené | 23,99 g |
| –– polynenasycené | 5,68 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 5,88 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 372 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 32,19 g |
| – cukry | 13,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |